Política de Privacitat

Qui és el responsable de l'Tractament de les seves dades personals?

a Identitat : Gormand, S.L. ( " Gormand ") a CIF: B-62.637.038 a Domicili social: Passeig Pere III, 39 08242 Manresa (Barcelona) a Correu electrònic: info@gormand.com a Telèfon: (+ 34) 93-8.721.151

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?


A Gormand tractem la informació que ens facilita l'usuari amb la finalitat de gestionar les seves sol·licituds d'informació, enviar-li comunicacions sobre novetats o ofertes comercials que puguin ser del seu interès i, si escau, gestionar la compra en línia dels nostres productes.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l'usuari que el presta mitjançant l'acceptació de la "Primera Capa" de la clàusula de tractament de dades.

Si no faciliten totes les dades de caràcter personal requerits per Gormand, podria implicar una incompleta atenció de la sol·licitud requerida.

L'usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva a el tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?

Les dades dels usuaris s'allotgen en servidors de Montaweb S.L. contractats a l'efecte per Gormand.

En el supòsit de compra d'algun producte a través d'aquest lloc web, les dades personals de l'usuari podran comunicar-se a l'empresa de missatgeria contractada per al lliurament del producte (NACEX, amb domicili social al C / Marina, nº287 Bis, local, 08025 Barcelona).

En el cas de devolució d'algun producte, Gormand comunicarà les dades dels usuaris a BANC SABADELL ATLÁNTICO perquè efectuï el reintegrament de la comanda retornat.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

Qualsevol usuari té dret a obtenir confirmació sobre si en Gormand estem tractant dades personals que els concerneixin o no.

a El usuari pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.

a El usuari podrà sol·licitar la limitació i oposició de el tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

a El usuari podrà exercitar els drets referits anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, en el domicili social de Gormand o sol·licitar-ho per correu electrònic a info@tartachuches.com En el supòsit que no obtingui una resposta satisfactòria o desitgi més informació a l'respecte de qualsevol d'aquests drets, pot acudir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es - C / Jorge Juan, 6 de Madrid).

Per quant de temps conservarem les seves dades?

a Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat, mentre que els dels usuaris que hagin comprat algun producte de Gormand es conservaran durant el termini mínim de sis anys a comptar des de la primera contractació amb motiu de la normativa comptable.

català
  • català
  • Español